Lestarieven
en aanmelden


Ben je benieuwd naar onze lessen en wil je eventueel een keer een proefles volgen? Klik dan hier voor ons aanmeldingsformulier die je online kunt invullen en naar ons kunt terugsturen. Aanmelding is nog geen inschrijving; het is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Wij nemen na je aanmelding contact met je op om een locatie, datum en tijd af te spreken voor een proefles.

Heb je zelf nog vragen en/of opmerkingen alvorens je je wilt aanmelden? Dan kun je altijd per email of telefoon contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze gegevens vindt je onder contact op deze site.

Tarieven gitaarlessen
Het lestarief is afhankelijk van de wekelijkse lestijd en of je privéles, duoles of groepsles wilt volgen en van je leeftijd. Leerlingen tot en met 20 jaar zijn vrijgesteld van b.t.w.; voor leerlingen van 21 jaar en ouder moeten wij 21% b.t.w. in rekening brengen. Voor wat betreft de lestijd kun je kiezen uit een half uur, of drie kwartier per week. Een heel lesjaar bestaat uit totaal 40 lessen (onder het kopje rooster kun je bekijken wanneer er gedurende het huidige lesjaar geen lessen zijn in verband met vakanties) en het lesgeld van een heel jaar wordt opgesplitst in vier betaaltermijnen. Aan het begin van elke termijn ontvang je per email een factuur voor het te betalen lesgeld, het lesgeld wordt betaald d.m.v. overschrijving per bank.

Lesduur Soort les Tarief tot en met 20 jaar tarief 21 jaar en ouder (incl. 21% BTW)
1/2 uur per week Groepsles € 95,- per kwartaal per leerling € 114,95 per kwartaal per leerling
3/4 uur per week Groepsles € 142,50 per kwartaal per leerling € 172,42 per kwartaal per leerling
1/2 uur per week Duoles € 150,- per kwartaal per leerling € 181,50 per kwartaal per leerling
3/4 uur per week Duoles € 225,- per kwartaal per leerling € 272,25 per kwartaal per leerling
1/2 uur per week privéles € 220,- per kwartaal € 266,20 per kwartaal
3/4 uur per week privéles € 330,- per kwartaal € 399,30 per kwartaal

Voor eventuele cursussen en/of workshops gelden aparte tarieven, afhankelijk van de duur en inhoud van de betreffende cursus. Deze worden per voorkomend geval aangekondigd op Facebook.

Wat heb je verder nodig voor het volgen van gitaarlessen?
Uiteraard heb je een eigen gitaar nodig om, afgezien van de lessen, ook thuis te kunnen oefenen en daarnaast is een gitaartas handig om je gitaar veilig mee te nemen wanneer je naar de lessen komt. Verder bevelen wij een stemapparaatje aan, zodat je je gitaar ook thuis goed kunt stemmen (uiteraard leren wij je tijdens de lessen hoe dat werkt wanneer je dat nog niet weet). Ook heb je een paar plectrums nodig en wanneer je elektrische gitaar gaat spelen komt daar in ieder geval een gitaarversterker(tje) plus kabel bij. Welk lesboek je gebruikt hangt af van op welk niveau je begint en bij wie je lessen gaat volgen; bovendien krijg je bij Chitarre di Mare veel lesmateriaal die door je leraar is gemaakt - dit is bij het lesgeld inbegrepen. Wanneer je nog geen gitaar hebt en je wilt advies over aanschaf ervan, dan kun je met je vragen bij ons terecht via mail of telefoon! Ook bevelen wij een bezoekje aan de muziekwinkel Music All In aan de Keyserswey in Noordwijk aan, voor gedegen advies en service wanneer je een gitaar en andere benodigdheden gaat aanschaffen.

Klik hier voor ons aanmeldingsformulier.