Over ons:
Gitaarlessen op maat


Teon Brama heeft, naast het geven van gitaarlessen, veel ervaring met schoolmuziek. Hij is onder andere als muziekleraar werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs, en is verder actief als songwriter en gitarist van de funky/jazzy band "King Julian".

Hoewel ieder natuurlijk zijn eigen manier van lesgeven heeft, staat een aantal dingen bij Chitarre di Mare centraal. Wat wij erg belangrijk vinden is dat muziek (leren) maken leuk moet zijn. De lessen hebben een informele sfeer, waarin de leerling zelf altijd centraal staat. Niet alleen het leren lezen van noten en tabs uit lesboekjes, maar ook juist het leren spelen van muziek, riffs en nummers die jij zelf leuk vindt vinden wij belangrijk. En tevens leer je bij ons je instrument kennen, werken we aan techniek, stijl, expressie en geluid. Ook bij groepslessen streven wij ernaar elke leerling individueel aan bod te laten komen en zoveel mogelijk lesstof aan te bieden die elke leerling aanspreekt. Privélessen zijn uiteraard nog vollediger op de wensen en mogelijkheden van de individuele leerling gericht.

Je kunt bij Chitarre di Mare terecht voor een uitgebreid scala aan muziek-stijlen, van kampvuurliedjes en top-40-nummers tot jazzy tokkels, rock, funk en vette metal. Wij werken niet alleen maar met lesboekjes of alleen maar met nummers uit de oude doos (tenzij jij dat graag wilt natuurlijk!), maar schrijven en bewerken het grootste deel van onze lessen zelf, zodat het lesmateriaal altijd optimaal aansluit bij het niveau, smaak en stijl van de individuele leerling. Zo is elke gitaarles bij ons maatwerk.